Studio Bon Ton - Fluitend door het leven!
RSS

Recente posts

Kerstuitvoering 2016
alweer mooie muziek!
Muziekavondje 4 november 2016
Muziekmiddag 28 mei
kerstuitvoering

Categorie├źn

Quintessens
uitvoering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Kerstuitvoering 2016

Wat een fijne uitvoering hadden we zaterdagmiddag 10 december in de Kerk van Haren! We hebben er veel voor moeten studeren en bij de uitvoering ging misschien af en toe iets niet zo goed als we het konden, maar het was weer een sfeervol geheel en ik kijk met trots terug!!

alweer mooie muziek!

Zaterdagmiddag 5 november waren de basisschoolleerlingen aan de beurt om te laten horen wat ze allemaal kunnen op de blokfluit! Van beginners tot gevorderden werd er knap gespeeld! Zes leerlingen doen dit jaar mee met het Haydn Festival. Spannend om voor de eerste keer hun muziek te laten horen! Nog wat bijslijpen hier en daar, dan wordt het een mooie presentatie daar in het Conservatorium van Groningen! Van hieruit: SUCCES Niels, Anke, Yasmin, Lotte, Emma en Nina!!

Muziekavondje 4 november 2016

Wat werd er supermooi gespeeld door jullie! Allemaal op de middelbare school met al je huiswerk en nog tijd om een mooi concert te geven! TOP! Ga zo door dus! Jullie waren zichtbaar blij dat het zo goed was gegaan!  Zie foto. Op naar onze Kerstuitvoering!

Muziekmiddag 28 mei

WAT een leuke muziekmiddag hadden we 28 mei!! Knap gedaan allemaal! Ik heb genoten van al die verschillende soorten muziek die jullie samen zo mooi speelden!!

kerstuitvoering

12 december hadden we onze jaarlijkse Kerstuitvoering in de Dorpskerk van Haren! Dit keer met 55 deelnemers waarvan15 koorleden in een gelegenheidskoor dat vier keer repeteerde en werkelijk prachtig zong voor zo'n korte repetitietijd! De blokfluitisten in leeftijd van 6 t/m 70 speelden als orkest heel erg mooi! De solo's gespeeld (jeugd) en gezongen (jeugd) bezorgden mij als juf soms rillingen van ontroering! Graag tot het volgende evenement!

Fenomeen Mozart

Met geen woorden te beschrijven hoe prachtig de voorstellingen waren op 31 oktober 2015 van het Fenomeen Mozart. Met een geweldige vertolking van Mozart in alter ego door Jacob Bezema en de geweldige prestaties van orkest, solo muzikanten, danseressen en toneelspelers is dit een evenement om nooit meer te vergeten!!

Prachtuitvoering in de Kerk van Peize

Wat een mooie uitvoering verzorgden jullie 30 mei weer! Om trots op te zijn!

benefietconcert

Prachtig benefietconcert op 11 april voor het zwembad Peize; Nat voor het Bad! Complimenten voor alle leden van het blokfluit/gitaarorkest!! zie ook : www.ditipeize.nl voor foto's!

Muziekdag voor blokfluit en gitaar

14 maart alweer een heerlijke Muziekdag voor Blokfluit en Gitaar gehad! HEEEEL veel oefenen (de fluiten kletsnat en de gitaristen met rode vingers..!) met een geweldig resultaat bij de afsluiting in de Kerk van Peize! 11 april gaan we nog eens spelen op het Benefietconcert voor het Peizer zwembad!

kerstuitvoering 13 december 2014

Zaterdag 13 december 2014. Ik vergeet die datum niet meer! Wat een prachtige Kerstuitvoering hebben we met z'n allen verzorgd! Bravo voor jullie concentratie en vingervlugheid!! Bach was TOP! Alle repetities leverden dus echt iets moois op!
Knappe vocale prestaties van de jeugd en het gelegenheidskoor!
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint